Szeretettel köszöntöm Önt a Mart-Klíma Kft. honlapján, remélem, hogy bemutatkozásunk elnyeri tetszését és személyesen is kapcsolatba lép velünk. Cégünk alapgondolata és filozófiája, hogy megvalósítsuk a vevőink elképzelését a kor követelményeinek megfelelően a legmagasabb műszaki színvonalon.

A mai modern világban a lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek,ipari létesítmények komfortjához hozzátartozik a kellemes hőmérséklet. Célunk, hogy megfelelő komfort érzetet tudjunk biztosítani akár nyáron, akár télen, melyet számítógépes tervező programok segítségével kínálunk önöknek.

A társaságunk megalapítását is az a cél vezérelte, hogy fővállalkozóként az épületgépészet területén a Megrendelőink igényeinek maximálisan alkalmazkodva olyan épületgépészeti rendszereket hozzunk létre, amely a tevékenységünket megörökíti az utókor számára. Úgy hisszük, hogy ennek a gondolatnak már vannak kézzel fogható és megtekinthető alkotásai, de utunknak még csak az elején járunk. Várjuk önt, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtapasztalhassa szolgáltatásunk magas színvonalát.

Üdvözlettel,

Marton László János
ügyvezető-igazgató