Klímatechnika

Továbbá tervezési, értékesítési és szervizelési feladatok elvégzése.

Kapcsolat

Cégünk több éves szakmai tapasztalata alapján egyre nagyobb érdeklődést mutat a Split klímák iránti kereslet. A Split klíma berendezések évről évre a legújabb fejlesztések eredményeképpen hatékonyabbak a fűtési feladatok ellátására. Szaküzletünkben és honlapunkon alap készülékektől a fűtésre optimalizált készülékeken keresztül a prémium felső kategóriás klímaberendezések közül választhat , amelyekhez a megfelelő szervízháttérrel rendelkezünk.
Az álltalunk forgalmazott és telepített Split klíma berendezések esetén vállaljuk a jótállási időn belüli valamint azon túli szakszerű karbantartást és javítást. Professzionális klímatisztító rendszerünk a piacon létező leghatékonyabb fertőtlenítést jelenti amellyel számos ügyfél bizalmát már elnyertük. A visszajelzések alapján nagyon felhasználóbarát honlapunkon egyszerűen kiválaszthatja az ön számára szükséges hűtő/fűtő teljesítményt, amely ismeretében a forgalmazott klíma berendezések közül kiválaszthatja az ön igényeinek legmegfelelőbb készüléket. A legfontosabb technikai adatokat minden készülék esetén megtalálja a honlapunkon és Kiskunhalas Bercsényi utca 4 szám alatti üzletünkben meg is tekintheti.

Ha ön egy minőségi alap Split klíma modellt keres akkor jó helyen jár.

Ezen készülékeket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy megbízható készüléket szeretnének a melegebb napokra illetve átmeneti fűtésként szeretnék használni egy hűvőseb őszi napon.
A split klíma alap modellek: rendelkeznek Hűtő/Fűtő opcióval, 3 fokozatú beltéri ventilátor sebességgel, alap szűrőrendszerrel illetve időzíthető távirányítóval valamint 5 éves (2+3 év) garanciával. Az alap split klíma modelleket kifejezetten ajánljuk azon ügyfeleinknek akik egy megbízható , idősek által is egyszerűen kezelhető, költséghatékony alternatívát keresnek és esetlegesen áruhitelt vennének igénybe.

Ha ön egy minőségi közép kategóriás Split Klíma modellt keres akkor jó helyen jár.

Ezen készülékeket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy megbízható készüléket szeretnének télen-nyáron. A split klíma modellek ezen termékei magasabb energiaosztályba tartoznak mind hűtési és mind fűtési oldalt. Extrémebb körülmények között is helytállnak télen-nyáron. Az integrált vagy opcionálisan rendelhető wifi egységek esetén okos telefon segítségével a világ bármely pontjáról üzemeltethetők felhő alkalmazáson keresztül. Álltalában 3-5 fokozatú beltéri ventilátor sebességgel és aktív szűrőrendszerrel is rendelkeznek. A komfort érzetet nagy mértékben fokozza számos funkció, amelyet távirányító segítségével könnyen beállíthatunk és személyre szabhatunk. Egyes modellek már távirányítóba integrált hőérzékelővel is rendelkeznek, amelyek egy mobil thermosztát funkciót látnak el.
A jótállási idő 5 vagy 10 év is lehet. Az középkategóriás split klíma modelleket kifejezetten ajánljuk azon ügyfeleinknek akik a letisztult formavilág mellé egy megbízható ,üzembiztos alternatívát keresnek hosszútávra hűtésre és átmeneti fűtésre egyaránt.
H tarifa igénybe vehető bizonyos modellek esetén.

Ha ön Prémium minőségi Split klímát keres akkor jó helyen jár.

Ezen készülékeket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik egy megbízható készüléket szeretnének télen-nyáron a klímatechnika piacán található legfejletteb szűrési rendszerrel ellátva. A prémium és fűtésre optimalizált split klímák a legújabb mérnöki újításokat tartalmazzák, hogy a legextrémebb körülmények között is helyt álljanak.
A technológiát úgy alkották meg, hogy akár 0-24 h üzem is lehetséges az év összes napján. A legmagasabb energiaosztályba tartozó gépek elérhetik az A+++ értéket, amellyel a legköltséghatékonyabb fűtési alternatívák közé tartoznak amelyek a világon elérhetőek. Teljesen automatizált rendszer és wifi vezérelhetőség segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetjük. A beltéri egységek külső borítása harmóniában állnak az ön otthonával. A számos állítási lehetőség, az összetett plazma szűrő rendszer valamint a szuper csendes kivitel hosszútávú megoldást kínál a minőséget kedvelők részére. A kültéri egységek két lépcsős kompresszorral és intelligens fűtőelemekkel vannak ellátva, amelyeket a több millió forintos levegő-víz hőszivattyúkban is alkalmaznak. Segítségével az extrém hideg esetén is gyors és probléma mentes leolvasztási ciklust végez a készülék automatikusan akár -35 C fok külső hőmérsékletig.
A jótállási idő 5 vagy 10 év is lehet. A prémium kategóriás és fűtésre optimalizált split klíma modelleket kifejezetten ajánljuk azon ügyfeleinknek akik az egyedi formavilág mellé egy megbízható ,maximálisan üzembiztos alternatívát keresnek hosszútávra hűtésre és teljes értékű fűtésre egyaránt !
Ne feledje, ezen készülékek az ön ingatlanjának értékét nagyban emelik ! H tarifa igénybe vehető az összes modell esetén!

Hitel, Akció:

T
k
R

Pdf dokumentum helye

Cégünk az ügyfeleink visszajelzése alapján hetente megújuló akcióval és komplett hitelajánlattal várja régi és új ügyfeleit. Ha ön minőségi klímát vásárolna olcsóbban akkor az akciós ajánlataikat kövesse nyomon itt honlapunkon vagy facebook oldalunkon (facebook.com/MartKlima).
Amennyiben egyösszegű kifizetés az ön számára megterhelő akkor is van megoldás. Szerelési csomagjainkat áruhitel formájában is igénybe veheti és garantáljuk önnek a hűvös otthont.
Alábbiakban kérem tekintse meg ajánlatainkat és lépjen velünk kapcsolatba.

Hűtő teljesítmény kalkulátor:

g

11-36 m2 alapterületre

g

30-45 m2 alapterületre

g

45-57 m2 alapterületre

g

56-75 m2 alapterületre

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy régi és új ügyfeleink a lehető legkönnyebben a legtöbb információhoz jussanak, amit a Split klímákról tudni szeretnének.
A klímaszerelés előtt mindenképpen az Nemzeti Klímavédelmi Hatóság oldalán található szakcégektől kérjünk szakmai segítséget és helyszíni felmérést.
Mint minden felújtás egy előzetes kalkulációval indul és mi ebben tudunk segítséget adni ügyfeleinknek. A hűtőteljesítmény kalkulátor segítségével ön megtudhatja, hogy adott helyiség térfogat ( m3 ) esetén milyen teljesítményű Split klímát kell vásárolnia. A termékeink közül kiválaszthatja az önhöz legközelebb álló modellt a megfelelő teljesítményt figyelembe véve valamint klímaszerelési árak fül alatt tájékozódhat aktuális szerelési árainkról. Mindezek ismeretében egy hozzávetőleges ajánlatot tudunk önnek biztosítani. Ne feledje minden termékünkre kedvezményes áruhitel igénybe vehető ha esetleg az ön által kiválasztott split klíma ára magasabb lenne a rászánt összegnél.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teljesítmény kalkulátor csak tájékoztató jellegű, amelyet több tényező is befolyásolhat.
A klímaszerelési munkálatok előtt minden esetben helyszíni felmérést végzünk, esetleges új ötletekkel, megoldásokkal ellátva önt.

Klímaszerelési árak:

R

Egyedi ajánlatok

r

Rejtett költség nélkül

Aktuális árlistánk

Cégünk több éves tapasztalata alapján egy jól működő rendszert megalkotva az egyszerű Split klímaszereléstől kezdve a komplexebb feladatokat is képes elvégezni.
Split klíma telepítési munkálatoknál törekszünk a legkisebb átalakítást elvégezni a lakóingatlanon. Fontos, hogy klímaszerelés esetén gondoskodjunk a megfelelő villamos hálózat kialakításáról mert ellenkező esetben tűzveszélyessé válhat a kiépített split klíma rendszer. Az alábbiakban a közkedvelt az ún. szendvics szerelésről valamint kivitelezési díjról tájékozódhatnak. Az ettől eltérő split klímaszerelések esetén külön árajánlatot készít cégünk egyik munkatársa.
FONTOS, hogy az álltalunk kiadott árajánlat szent és sérthetetlen. Nincsenek plusz költségek és rejtett költségek.
Az összes split klíma esetén kedvezményes áruhitel igénybevehető!

Klímatisztítás:

Új technológia

Teljes körű

Aktuális árlistánk

Cégünk több éves tapasztalata az, hogy a split klíma berendezések beltéri egységén megtelepülő gombák és szennyeződések egyre makacsabbak, amelyek kellemetlen szagokkal párosulnak. A hagyományos aeroszolos tisztítás sokszor már nem segít és teljesen hatástalan. Munkáink során mindig fotókkal dokumentáljuk a tisztítás előtti valamint a komplex tisztítás utáni állapotot.
Az új klímatisztító rendszerünk egy Ausztráliában valamint az USA-ban is elterjed technológiára épül. Két komponensű tisztítószerrel bevonva a beltéri egység lamelláit, ventilátor kerekét valamint belső burkolatát egy olyan extra tisztító és fertőtlenítő hatást érünk el, ami a közelmúltban még nem volt elérhető. A vegyszeres kezelést követően egy mosózsák segítségével a BOSCH FONTUS középnyomású berendezésével egy teljes átmosást valósítunk meg. Ilyenkor a kétkomponensű vegyszer által feloldott legmakacsabb szennyeződést is el tudjuk távolítani a beltéri egységből. Mivel a tisztítószer és a mosóvíz egy része a beltéri egység kondenzátum gyüjtő tálcába kerül és onnan a kondenzvíz csövön keresztül egy gyűjtőedénybe. Ezzel gyakorlatilag a korábban esetlegesen visszamaradó kondenzátum által kialakult szennyeződés is teljes mértékben eltávolítható. A kültéri egység tisztítását is mindenképpen elvégezzük mivel az a változó időjárásnak és egyéb porszennyeződésnek van folyamatosan kitéve.
A klímatisztítási folyamatról lentebb láthat fotókat. Amennyiben megrendeli tőlünk a PREMIUM AC CLEAN szolgáltatásunkat minden esetben küldjön e-mailben fotókat a tisztítandó Split klíma berendezésről (kültéri és beltéri egységről egyaránt).
A klímatisztítási folyamat átlagosan 1-2 órát vesz igénybe készüléktől függően.

Kapcsolat

Székhely, postacím

6400 Kiskunhalas, Bercsényi u. 6.

Web: www.mart-klima.hu

E-mail: info@mart-klima.hu

Ügyvezető

Marton János

Ügyvezető igazgató

E-mail: info@mart-klima.hu

Kapcsolattartók:

Marton László János
Gépész mérnök,
Ipari hűtőgép szervíz

Tel.: 06 20/950 59-44
E-mail: info@mart-klima.hu

 

Kapcsolattartó

Marton Gábor Zoltán
Értékesítési vezető, szaktanácsadó, épületgépész mérnök

Tel.: 06 20/950 59-44
E-mail: info@mart-klima.hu